Jump to content
  • 0

błąd przy dodawaniu produktu 1.6.0.14

technology77

Question

Witam,

Błąd jest taki że nie da się przypisać produktu do grupy ani wpisać jego funkcji. Sam produkt da się utworzyć i zapisać czyli strona informacje.

Po kliknieciu zapisz lub zapisz i zostań wywala tak czy tak do listy produktów i nie zapisuje ustawień.

Nie wiem czy to wina tego że mam sporo (349+)  "cech produktu" bo wykorzystuje to jako tabelke do danych technicznych ale chyba nie bo do grupy też dodać nie moge. Wspominam o cechcah bo dzisiaj uzupełniałem o około 20. Strona w jezyku polskim i angielskim. Aha i jeszcze w te pola cech zwsze londują różne dane przy tworzeniu produktu.

Czego może to być wina ? Do dziś działało ok. Prestashop ma jakieś logi czy cos ?

Prestashop 1.6.0.14

Pozdrawiam

Edit:

Po testach dzieje się to tylko na firefox także to chyba nie wina prestashop.  Uznaje temat za rozwiązany ale będe zaglądał przez 2 dni może ktos ma pomysł co mogło zawinić.

Edit2:

Po pewnym czasie to samo stało się na chrome może jednak to prestashop. Pomysły ?

Edited by technology77 (see edit history)

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Stawiam na przekraczanie któregoś z limitów serwera:

max_execution_time

max_input_time

memory_limit

W zależności od wolnych mocy przerobowych :) serwera, w jednym momencie skrypt zdąży się wykonać, a w innym nie.

Powinieneś sprawdzić logi serwera.

W katalogu głównym twojej domeny powinien być katalog logs (nie chodzi o katalog log w preście), i tam przejrzyj logi.

Sprawdź też phpinfo() jakie masz te limity.