costi43 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 scuze sidro.rocum ai reusit sa pui template-ul sa-l pot downloada??eu am la mine un contract care ar trebuie cumparat(teoretic), dar este un produs download-abil. Dar nu merge la minewww.paranici.ro la servicii/servicemerci anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 la mine este pus link direct in descrierea produsului.ca sa il cumpere trebuie sa bifezi produs descarcabil si sa completezi toate campurile solicitate.vezi atasament Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 asa am facut si eu si tot nu vrea sa mearga :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 greseala este ca ai pus si data la care expira si numarul de zile.trebuie doar una din ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 :)::)scuze data am pu-so ieri, ca am crezut ca de aceea nu merge ca acel camp nu l-am complectat :):)folosesc 1.2.5altceva??? mai ai idei??? e vorba despre un simplu document, sa-l convertesc *.pdf???? ce zici?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 fa o arhiva cu respectivul document.am impresia ca nu trebuie ca numele fisierului descarcabil sa fie cu spatii!!!ex: CONTRACT_DE_GARANTIE.doc -> corectCONTRACT DE GARANTIE.doc -> incorectfa un print-screen cu eroarea care o da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 culmea eroare nu-mi da, dar daca il cumpar nu-l pot descarca , sau nici fara sa-l cumpar nu-l poot descarcadaca vrei i-ti fac un cont pe el, da-mi date de identificare si pasww si i-ti fac un user pe elcu stimaparanici constantin oradeamerci am REZOLVAT!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 spune cum ai rezolvat in caz ca mai sunt si alte persoane cu aceeasi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 mdaa.....eu am vrut sa se poata downloada un produs, dar numai dupa plata!!! am reusit si merge, dupa ce s-a achitat si din BO ai dat achitat , i-i trimite cumparatorului un e-mail cu linkul de download!!! PENTRU ASTA IN PREALABIL CUMPARATORUL TREBUIE SA FIE LOGAT LA MAGAZIN!!!!! altfel nu este valabil link-ul, da eroare de 404!in rest eu sunt multumit de el i-mi place mult, am incercat si cu joomla si drupal , dar nu au fost cea ce aveam nevoie, eu nu-s informatician, sunt paralel cu programarile si limbajul php, cgi, etc., dar stiu ce-mi trebuie :)poate gasesc pe cineva sa mile aranjeze :)APROPO: FRIENDLY URL LA MINE NU MERGE :((:( PROBABIL EU GRESESC Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 .htaccess chmod 777 pt friendly url Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 scuze , asta am stiut, in mare inteleg binisor engleza, si ma ocup cu config de server, in special al meu asta a fost primul lucru + generare fisier .htacces...dar cand dadeam mai departe pe pagina, aparea ca nu mi-l gaseste pe szerver in fine acum apare sus .....product ID ssmda, nu ma deranjeaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Eu am aceasi problema la produs descarcabil on line dupa ce am trecut de punctul in care se acceapta termenii si conditiile , trec la pasul urmator unde ar trebui sa aleg modulul de plata si nu apare nimika acolo este gol golut am facut un print screen sa vedeti are cineva o idee ce ar fii am versiunea 1.4.0.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 pentru transport ai setat zona, dar si pentru modalitate de plata trebuie setat zona Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Daca poti sa imi spui unde anume trebuie setat aia ar fi mai ok si iti multumesc frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 dami un link sa-l vad mai exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 uite aici ai linku fa un cont si vezii :http://library.brokercorp.ro incearca sa cumperi un document Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 hai pe yahoo costi4066 id ul meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Multumesc din suflet si vb pe yahoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts