rostislavk Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Dobrý den, zkoušel jsem upgradovat Prestashop 1.4.7.0 na verzi 1.6.1 (modul "Automatická aktualizace [1-click Upgrade]").Po upgradu se mi v administraci nezobrazuje volba "Doručení > Dopravci" (viditelná je pouze volba "Konfigurace"), nejde přidávat nové dopravce. Ostatní funguje v pořádku.K dopravcům se dostanu jedině tak, že v prohlížečí zadám přímo url tj. /index.php?controller=AdminCarriers.Objeví se rozhraní původní verze i detail dopravce je původní verze (není to průvodce). Dopravce jde přidat, editovat, uložit, změnit cenu apod.Na frontendu se mi dopravci v objednávce zobrazují a nákup proběhne bez problémů.Zkoušel jsem i upgrade na starší verzi Prestashopu 1.6.0.14, bylo to stejné, žádní dopravci v administraci.Také jsem zkusil před upgradem smazat všechny dopravce (včetně rozsahů cen a vah) a vytvořit nové, ale také to nepomhlo.Upgrade eshopu stejných verzí jsem dělal nedávno a bylo to v pořádku.Děkuji za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta-servis.cz Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Nainstaluj si někde čistou verzi PS1.6.1 a potom vezmi data z tabulek: ps_tab ps_tab_advice ps_tab_lang ps_tab_module_preference u stávající databáze ty tabulky vyprázdni a naimportuj tam data z čisté instalace. Myslím, že by to mělo pomoc a mělo by se poté zobrazovat klasické admin menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts