macjous Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Witam Mam mały problem. Dopiero co odpaliłem sklep i jak dotąd były dwa zakupy. Jednak jedyna informacja to email od dotpay o płatności oraz zakładka nowy klient. Brak jakiejkolwiek informacji o zamówieniu i jakie produkty zostały sprzedane. Mógłby ktoś podpowiedzieć o co chodzi? Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
furmonter Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 A wyłączyłeś tryb demo? Ktoś się zarejestrował i zrobił jakieś zakupy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macjous Posted July 25, 2015 Author Share Posted July 25, 2015 Wyłączyłem tryb demo. 2 osoby się zarejestrowały na co mam wgląd w panelu klienci lecz w panelu zamówienia nie ma zupełnie nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furmonter Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 A zrobili zamówienie? Może tylko założyli konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macjous Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 Obydwoje zrobili, bo dostałem wpłatę na dotpay plus w historii zamówień klienta jest informacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Jeżeli zamówienie zostało zrealizowane to na 100% jest ono w zakładce zamówienia tym bardziej że skoro widać userów w zakładce klienci. Jak klikniesz na danego klienta to masz przecież jeszcze podsumowanie czy dany klient coś zamawiał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Jeżeli zamówienie zostało zrealizowane to na 100% jest ono w zakładce zamówienia... Spotkałem się z taką sytuacją że zamówienie złożone "poprawnie" nie wisiało w zakładce zamówienia, gdyby nie mailalerts to ciężko było by dojść czy faktycznie zamówienie jest, zamówienie pojawiło się w zakładce dopiero po tym jak ręcznie wszedłem w nie i zmieniłem jego status. Taka dziwna sytuacja miała miejsce na prescie 1.4.9 nie pamiętam co to był za hosting, a i w logach było wszystko ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts