hunturk Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 merhaba arkadaşlar bütün dil dosyalarını tek tek editledim temanın her yeri Türkçe ancak anasayfada ürünlerin üzerinde bulunan yazıları Türkçe yapamadım. Daha önce bu problemi yaşayan ve çözüme ulaşan yada nerden değiştirmem gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Ekte resimle belirtilmiştir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 (edited) Hocam magaza cevırlerın de bu Quick view ve New kelimelerini aratırsanız çevirilerin kırmızı şekilde boş oldugunu goreceksınız bu arada sıtenızın lınkını pm atarmısınız. Edited July 23, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 merhaba arkadaşlar bütün dil dosyalarını tek tek editledim temanın her yeri Türkçe ancak anasayfada ürünlerin üzerinde bulunan yazıları Türkçe yapamadım. Daha önce bu problemi yaşayan ve çözüme ulaşan yada nerden değiştirmem gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Ekte resimle belirtilmiştir. 1.6.1 dil problemi olarak konu başlığı yanlış olmuş...bu sorun kullandığınız temanın dil dosyası sorunudur....bazı alanlar dil dosyasına eklenmemiş olabilir...bu durum kullandığınız şablon ile alakalı hatadır....kaynak kodlarında sorunu bulmanız gerekir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunturk Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 şahin bey dediğiniz gibi kaynak kodlarından aratarak çözdüm problemi teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts