milan77 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Zdravim,mohl by mi někdo pomoci s úpravou dělky textu atributu v produkt listu? Hledám v product.tpl a chci tam někam dát truncate, ale nějak mi nejde nikam:-(Problém, viz obrázek (světle hnedé)A ještě v global.css, to ale jen si zvětším písmo, ale celé to pole nejde, ne a ne na to přijít :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Tohle: {$group_attribute|escape:'htmlall':'UTF-8'} Za: {$group_attribute|truncate:CISLO|escape:'htmlall':'UTF-8'} Místo toho "ČÍSLO" si dolň kolik potřebuješ + 3 tečky to zobrazuje. Čili pokud chceš zobrazit 5 znaků z atributu, musíš tam dát číslo 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Chlape, na tebe je spoleh, díkyTak to jsem dělal skoro správně, měl jsem tam : navíc a nevčiml si toho :-(Ale ještě bych potřeboval rozšířít to pole, aby se tam ten dlouhý název vešel Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 css... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 jj, to jsem hledal v themes a global.css a šel po select, ale zatim se nějak nevydařilo :-(No, možná jsem to našel, jdu testovat ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 jj, to jsem hledal v themes a global.css a šel po select, ale zatim se nějak nevydařilo :-(Mohl by jsi mi nakopnout? Mohl, třeba do vajec Jinak teda, global.css#primary_block form#buy_block label,#primary_block form#buy_block select{ display:block; width:47%; float:left; } Ty procenta pro tebe budou hlavní kámen úrazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 No do vajec ne.....já přidal tyto řádky: #primary_block form#buy_block label { width: 70px; } #primary_block div#attributes select { width: 120px; } a taky mi to tak nějak chodilo, ale tvé je jednodušší, ještě jsem si dal label nalevo a už to vypadá lépe...Díky za snahu a ochotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 Tak jsem nakonec vymazal původní a přidal: #primary_block form#buy_block label { width: 50px; text-align:left; } #primary_block div#attributes select { width: 134px; display:block; text-align:left; float:right; } a super, přesně takto jsem to chtěl. Tak díky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts