presciak Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Witam Ma może ktoś pomysł jak rozwiązać taki problem. Mam sklep a w nim mam 3 waluty. Potrzebował bym w module przelew bankowy dodać więcej niż jeden nr rachunku bankowego (dwa w pln i jeden w Eur) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 czy po zakupach, gdy klient wybierze metodę płatności - moduł ma pokazywać każdy z rachunków? czy tylko wybrane? Jeżeli tylko wybrane, to na jakiej zasadzie? sporo od tego zależy. W pierwszym przypadku to łatwizna, wystarczy zmodyfikować .tpl w drugim - już jest gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
presciak Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 vekiaidealnie by było gdyby rachunek w euro pojawial się dla wszystkich walut i krajów, języków poza polską w polsce mogły by się pojawiać obydwa polskie rachunki tylko jakoś opisane który jest który. (w sumie nic się nie stanie) gdzieś w sieci widziałem chyba modół coś ala multiprzelew bankwy tylko że płatny z:( i to całkiem sporo... co do rozwiązania sie nie upieram każde rozsądne wchodzi w grę Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 dawno temu widzialem tu na forum modyfikacje modulu bankwire tak zeby mozna bylo go zainstalowac kilka razy - wtedy moglbys ustawic w kazdym co innego i przypisac kazdy do innej waluty Link to comment Share on other sites More sharing options...
presciak Posted July 23, 2015 Author Share Posted July 23, 2015 (edited) dawno temu widzialem tu na forum modyfikacje modulu bankwire tak zeby mozna bylo go zainstalowac kilka razy - wtedy moglbys ustawic w kazdym co innego i przypisac kazdy do innej waluty no no mogło by być a dało się go powielić kilka razy a nie raz?? hmm znalazłem taki moduł https://www.prestashop.com/forums/topic/441673-free-modulemulti-bank-wire-and-payment-confirmation/ z tym że w mojej prescie nie działa pojawiają się te same błędy co na screen. Może jest ktoś chętny na jego dostosowanie?))). Wygląda dość sympatycznie Edited July 23, 2015 by presciak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypispga Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 https://github.com/cypispga/cy_multibankwire pozwala na wpisanie różnych rachunków bankowych opisów i danych konta w zależności od waluty i języka. dla 1.7 ale zaznaczam że dokładnie nie sprawdziłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts