enolimit Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Po ponownej próbie instalacji Presta 1.6.1 system instalatora nie potrafi utworzyć settings.inc przy naciśnięciu sprawdź połączenie z db przenosi na pustą stronę mam serwer na home.pl już nie wiem co mam robić proszę o pomoc shop.enolimit.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Wyczyść bazę danych i spróbuj ponownie zainstalować. P.S Uciekaj z home.pl czym prędzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 enolimit Posted July 21, 2015 Author Share Posted July 21, 2015 Już tylko 2 miesiące do końca abonamentu jaki serwer polecasz na przyszłość ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 (edited) np. linuxpl.com, na forum przewinęło sie wiele topiców na temat serwerów i jest kilka sprawnie działających z prestą. Edit. 2 miesiące do końca czyli przechodząc do linuxa teraz i przenosząc wszystkie swoje usługi dostajesz 3 miesiące gratis hostingu, więc lepiej uciekaj teraz i tak będziesz 1 miesiąc do przodu Edited July 21, 2015 by endriu107 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
enolimit
Po ponownej próbie instalacji Presta 1.6.1 system instalatora nie potrafi utworzyć settings.inc
przy naciśnięciu sprawdź połączenie z db przenosi na pustą stronę
mam serwer na home.pl już nie wiem co mam robić proszę o pomoc
shop.enolimit.pl
3 answers to this question
Recommended Posts