Jump to content

Modyfikacja product.tpl nie daje żadnego efektu

michalrx

Recommended Posts

Witam,
próbuję edytować oryginalny szablon tak, żeby w produktach, które mają włączony tryb katalogu widoczny był inny przycisk (np. Cena na telefon) zamiast przycisku "Dodaj do koszyka", który jest dostępny w pozostałych produktach. Niestety jakiekolwiek zmiany w pliku product.tpl nie dają żadnych widocznych efektów na stronie. Oczywiście wymuszałem kompilację, nie wiem już jak to ugryźć. Proszę o pomoc.

To chyba bez większego znaczenia. Skopiowałem przycisk "dodaj do koszyka", jednak ten nadal wyświetlał się pojedynczo. Próbowałem dodać prosty tekst pod przyciskiem, nad przyciskiem, w różnych miejscach, po wymuszaniu kompilacji jednak na stronie produktu nie było żadnych zmian.

Wybaczcie Panowie, już działa... skopiowałem niepełny kod i przez to treść się nie wyświetlała... Teraz muszę tylko wykombinować jak zrobić aby w trybie katalogu wyświetlał mi się przycisk (może być taki sam jak dodaj do koszyka tylko że np. "cena na telefon"). Macie pomysł jak to przerobić? Głównie chodzi mi o składnie ifa - żeby tylko w tym przypadku ten przycisk się wyświetlał.