Slebodnikt Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Dobrý deň chcel by som sa opýtať, pracujem na novom eshope a mám vytvoreného dobierku pre svk to v pohode a funguje to ale ked to chcem nastavit pre cz s inymi cenami nezobrazuje sa mi to ak chcem objednat tovar pretoze som skusal urobit objednavku a stale mi vyhodi iba osobny odber alebo dobierka pre slovensko no ja mam vytvorenu aj dobierku pre cz. Neviete mi niekto poradit ??? Vopred dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ahoj, musis si najskor vytvorit prislusne regiony (zony), napr. Slovensko a Cesko, potom zeditovat tieto krajiny a priradit ich k tymto regionom. Nasledne vytvoris dopravcov, s vlastnymi cenami, ale kazeho pre samostany region (a teda aj krajinu). Resp. jedneho dopravcu ale. roznymi cenami pre kazdy region. Gabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slebodnikt Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 Ahoj, musis si najskor vytvorit prislusne regiony (zony), napr. Slovensko a Cesko, potom zeditovat tieto krajiny a priradit ich k tymto regionom. Nasledne vytvoris dopravcov, s vlastnymi cenami, ale kazeho pre samostany region (a teda aj krajinu). Resp. jedneho dopravcu ale. roznymi cenami pre kazdy region. Gabriel No ja som to najprv urobil tak že som som vytvoril sr aj cz, pridelil som im hodnoty no pre svk v pohode a pre cz mi to neprepocitalo ceny. Tak som to skusil osobitne tak ze mam jeden pre svk a jeden pre cz no nezobrazuje mi to ak skusam skusobnu objednavku a neviem co s tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Potom len niekde robis chybu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts