oktayedes Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 merhaba arkadaşlar siteme toplu ürün eklerken ürünlerin hepsi yüklenmiyor ve belli bir kımını sürekli yüklüyor yani 10 tane ürün yükledigimizi varsayalım ürünler 1-2-3-4-1-2-3-4-5-1-2-3 gibi yükleniyor sebebi ne olabilir bilen varmı acaba 1 haftadır kafayı yiyorum birde sitemi 1.6.1 e güncellemek istedim modüllerdeki otoupgrate modülünü kullandım şu başında 1 olan oda weblog.php idi sanırım o dosyaya geldiğinde tıkanıp kalıyor diğer sitemdede denedim ondada aynı zaman yoksa aşımı yüzünden olabileceğini düşündüm host firmam a onuda 45 dakika yaptırdım sonuç aynı malesef şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 selamlar ; hostingnizin time limit ini kontrol ettinizmi ? time ve memory limitlerini artırıp tekrar deneme yaparmısın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktayedes Posted July 25, 2015 Author Share Posted July 25, 2015 kontrol ettim 45 dakikaya çıkarmışlardı sıkıntı sunucudanmış sunucumu değiştirttim şimdi hiçbir sıkıntı yok allaha şükür Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts