Can Memiş Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 (edited) Merhaba Üstadlarım, sitemde sipariş üzerine satabilceğim şekilde ürün satmaya karar verdim havale sistemi ile çalışacağım bu ürünlerin satışında. Sitem şu şekilde işleyecek müşteri ürünün esimlerini görecek istedıgı rengin siparişisini verecek ptt ile ile havalesını gerceklestırecek bende ıstedıgı ürünü dikiş işlemlerini 1 günde yapıp müşteriye yollayacağım sadece bu katorideki ürünler için Havaleden başka ödeme yöntemi olmasın istiyorum. bunu yapmak mümkün mü ? Diğer ürünlerim de aynı şekilde ister banka havalesi ister kapıda ödeme secenegi gecerlı olacak. sadece belirlediğim 1 ürün için banka havalesı olsun kapıda ödeme olmasın. Edited July 19, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Peki sepete ayrı kategorilerden 3 ürün attığında nasıl olacak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 Nu ürünü sipariş eden kişi basşka bir ürün ekleyemıcek sepete. eger alacaksa ek olarak bızımle irtibat halınde olacak bız gonderıye kendımız ekleyecegız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 aslında pek olmayacak birşey değil bunun için özel yazılım ile yapabilirsiniz. kodlarda değişiklik yapılırsa olur ama Şahin bey in dediği gibi farklı farklı ürün sepete eklerse o zaman nasıl olacak onu pek kestiremedim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 Anladım efendim. Hayırlısı olsun diyelin o zaman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts