Adam Wojtowicz Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Witam. Mam problem z tłumaczeniem faktury na język słowacki. Polowe faktury ma w jezyku słowackim połowe w angielski. Gdzie to można poprawić. Proszę o pomocAdres sklepu : preholuby.skPozdrawiam Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Czarekplpl Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Presta domyślnie zapisuje zamówienia w języku klienta. Czyli jak ktoś użył słowackiej wersji językowej przy zakupie to nazwy towarów są po słowacku, a jeśli język uzytkownika w backoffice jest angielski to może się zdarzyć, że nazwy produktów będą po słowacku a reszta po agnieglsku. Rozwiązaniem jest dodatkowy moduł :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Adam Wojtowicz Posted July 18, 2015 Author Share Posted July 18, 2015 Czarekplpl dzięki za odpowiedź. Problem już rozwiązany. W ustawieniach otworzyłem tłumaczenia. wybrałem tam tłumaczenia PDF i sam dokonałem zmian na 95 słow tylko 15 było przetłumaczone reszte zrobiłem ręcznie i działa. Temat zamkniętyPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Adam Wojtowicz
Witam. Mam problem z tłumaczeniem faktury na język słowacki. Polowe faktury ma w jezyku słowackim połowe w angielski. Gdzie to można poprawić. Proszę o pomoc
Adres sklepu : preholuby.sk
Pozdrawiam Adam
2 answers to this question
Recommended Posts