rusiano Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Tak się zastanawiam, ponieważ w wersji 1.6.1.0 nie widzę nigdzie zakładki przerwa techniczna, w której można wyłączyć sklep. Wcześniej była w Preferencje/Przerwa techniczna, a teraz jej po prostu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Powinna tam właśnie być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Cześć, u mnie w wersji po upgrade jest właśnie tam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rusiano Posted July 17, 2015 Author Share Posted July 17, 2015 No to niestety, ale was być może zaskoczę, ale na świeżutkiej instalacji Presty niestety nie mam tej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Obsługa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rusiano Posted July 17, 2015 Author Share Posted July 17, 2015 Jest, można zamknąć, ale dlaczego u ciebie jest "przerwa" a u mnie obsługa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Tak przetłumaczone jest, zmień sobie tłumaczenie jak ci nie pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Trochę niefortunnie to przetłumaczone nie wiem czy pamiętacie projekt tłumaczeń poruszany kiedyś na forum, to jeszcze żyje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Trochę niefortunnie to przetłumaczone nie wiem czy pamiętacie projekt tłumaczeń poruszany kiedyś na forum, to jeszcze żyje? Chyba nie, osoba która rozpoczeła temat, pisała że jednak nie może się zająć wtedy taką sprawą i na tym się skończyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolwild Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Lokalizacja > Tłumaczenia > Dodaj/aktualizuj język > wybierz Polski > Dodaj lub aktualizuj język. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rusiano
Tak się zastanawiam, ponieważ w wersji 1.6.1.0 nie widzę nigdzie zakładki przerwa techniczna, w której można wyłączyć sklep. Wcześniej była w Preferencje/Przerwa techniczna, a teraz jej po prostu nie ma.
9 answers to this question
Recommended Posts