michal.rodziewicz Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Witam, Jestem początkującym użytkownikiem i podczas pracy w backoffice wyświetla mi się błąd: "Notice w linii 1942 w pliku /homepages/18/d559071880/htdocs/clickandbuilds/PrestaShop/Sklep2CAD/classes/controller/AdminController.php [8] Trying to get property of non-object ". Wchodziłem w plik AdminController.php i nie widzę w tym miejscu błędu. Podsyłam linie 1942... "{ $must_have_module_list_array = array(); if (is_object($country_module_list_xml->module)) foreach ($must_have_module_list_xml->module as $l => $mo) $all_module_list[] = (string)$mo->name; }" Proszę o pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 michal.rodziewicz Posted July 21, 2015 Author Share Posted July 21, 2015 Temat do zamknięcia. Błąd był chwilowy. Dzień odpoczynku dał mu przemyśleć sprawę i naprawił się sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 i w tym przypadku problem był powiązany z problemem po stronie serwerów prestashop, problem powiązay z: https://www.prestashop.com/forums/topic/454740-b%C5%82%C4%85d-w-modu%C5%82ach/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
michal.rodziewicz
Witam,
Jestem początkującym użytkownikiem i podczas pracy w backoffice wyświetla mi się błąd:
"Notice w linii 1942 w pliku /homepages/18/d559071880/htdocs/clickandbuilds/PrestaShop/Sklep2CAD/classes/controller/AdminController.php
[8] Trying to get property of non-object ".
Wchodziłem w plik AdminController.php i nie widzę w tym miejscu błędu. Podsyłam linie 1942...
"{
2 answers to this question
Recommended Posts