Slebodnikt Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Zdravím, chcel by som sa opýtať momentálne rozbieham vlastný eshop a importujem viac produktov v csv do e shopu. Mám len problém s vlastnosťami. Neviete mi poradiť ako ich importnuť do presty resp čo zadat v csv ?? Mám na mysli toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 na ten stav myslim sluzi sluzi "Podmínka" (condition), ale kukam, ze pouzivate na to vlastnosti. Konkretne vas pripad by sa importoval takto: Stav:nové,Značka:Private Member a pouzijete stlpec "Funkce (Jméno:Hodnota:Pozice:Upravitelné)" snad je to podobne aj v slovencine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slebodnikt Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 na ten stav myslim sluzi sluzi "Podmínka" (condition), ale kukam, ze pouzivate na to vlastnosti. Konkretne vas pripad by sa importoval takto: Stav:nové,Značka:Private Member a pouzijete stlpec "Funkce (Jméno:Hodnota:Pozice:Upravitelné)" snad je to podobne aj v slovencine Tak mám prestashop 1.6 a nikdy to tam neviem nájsť. Pri csv tu mám tieto položky čo sa týka produktov : D Stav (0/1) Názov Kategórie (x,y,z,...) Cena bez DPH alebo Cena s DPH ID daňového pravidla Veľkoobchodná cena Výpredaj (0/1) Zľava (suma) Zľava (%) Zľava od (RRRR-MM-DD) Zľava do (RRRR-MM-DD) Kód produktu Dodávateľský kód Dodávateľ Výrobca Čiarový kód (EAN13) Univerzálny kód produktu Recyklačný poplatok Šírka Výška Hĺbka Hmotnosť Množstvo Minimálne množstvo Viditeľnosť Dodatočné náklady na dopravu Jednotka jednotkovej ceny Jednotková cena Krátky popis Popis Štítky (x,y,z...) Meta nadpis stránky Meta kľúčové slová Meta popis stránky Priateľská adresa stránky Text, ak je na sklade Text ak je spätná objednávka povolená K dispozícii na objednávku (0 = nie, 1 = áno) Dátum dostupnosti produktu Dátum vytvorenia produktu Zobraziť cenu (0 = nie, 1 = áno) Odkazy obrázkov (x,y,z...) Odstrániť existujúce obrázky (0 = nie, 1 = áno) Parameter (Názov:Hodnota:Pozícia:Prispôsobenie) Dostupné iba v e-shope (0 = nie, 1 = áno) Stav produktu Prispôsobenie produktu (0 = nie, 1 = áno) Nahrateľné súbory (0 = nie, 1 = áno) Textové polia (0 = nie, 1 = áno) Operácia, ak produkt nie je skladom ID / Názov obchodu Pokročilá správa skladu Závisí od skladu Veľkosklad Parametre mám pridané ako farba a velkost tie si mozu ludia vybrat ale pod obrazok som chcel ešte dodatočné info k produktu. V kombináciach mám zas tieto : ID produktu Kód produktu Parameter (Názov:Typ:Pozícia)* Vlastnosť (Hodnota:Pozícia)* Kód dodávateľa Kód produktu Čiarový kód (EAN13) Univerzálny kód produktu Veľkoobchodná cena Vplyv na cenu Recyklačný poplatok Množstvo Minimálne množstvo Vplyv na hmotnosť Predvolené (0 = nie, 1 = áno) Dátum dostupnosti kombinácie Vyberte si z obrázkov produktu, podľa polohy (1,2,3 ...) Odkazy obrázkov (x,y,z...) Odstrániť existujúce obrázky (0 = nie, 1 = áno). ID / Názov obchodu Pokročilá správa skladu Závisí od skladu Veľkosklad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 tak v slovencine to je teda Parameter (Názov:Hodnota:Pozícia:Prispôsobenie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts