Marta N. Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) Witam, zaktualizowałam dziś moduł Górne poziome menu i pojawił się błąd - Pozycja KATALOG PRODUKTÓW wyświetlała listę kategorii, teraz lista rozwija się ale jest pusta. http://sieciowy.comel-it.com/ Usunęłam i jeszcze raz dodałam pozycję katalog produktów w module, wyłączyłam i włączyłam moduł, kliknęłam przy module "Wyczyść". Nic nie podziałało. Co mogę jeszcze zrobić? Dziękuję i pozdrawiam, Marta Edited July 14, 2015 by Marta N. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 - Można włączyć kompilację i wyczyścić cache.- Włączyć wyświetlanie błędów bądź ewentualnie skopiować pliki poprzedniej wersji modułu - jeśli jego nieprawidłowe działanie powiązane jest bezpośrednio z aktualizacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Mi się wydaje że jest jakiś bug w nowej wersji modułu menu, kilka dni temu klientka zaktualizowała moduł i okazało się że losowo pomija niektóre podkategorie, przywróciłem jej poprzednią wersję modułu i wszystko działa jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marta N. Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 Włączyłam wyświetlanie błędów, nic jednak nie widzę. Rozumiem, że raport o błędach powinien się pojawić na stronie głównej? Zostawiam na razie włączone wyświetlanie błędów. Mogę jeszcze prosić o informację, jak przywraca się poprzednią wersję modułu? Nie znalazłam takiej instrukcji w Internecie a jeśli nie znajdzie się rozwiązanie problemu, to chciałabym wrócić do działającej wersji. Dziękuję za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Może posiada Pani pliki instalacyjne sklepu ? Proszę o kontakt na priv z adresem e-mail to prześlę do Pani spakowany moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 W zasadzie aby przywrócić to wystarczy nadpisać pliki modułu plikami starszej wersji, więc musisz pobrać sobie starszą wersję modułu zalogować się na swój serwer ftp i zamienić pliki. Oczywiście lepiej jest odinstalować wcześniejszy moduł i go usunąć ale w takim wypadku stracisz cała konfigurację modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marta N. Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 Przywrócenie poprzedniej wersji modułu rozwiązało problem. Dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ListwySamochodowe.pl Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Przy okazji spytam - gdzie można znaleźć starsze wersje modułów? Szukam blocklayered 2.0.8 - można to jakoś pobrać z githuba (szukałem ale nie znalazłem takiej opcji) albo skądś? (w instalce 1.6.0.14 jest wersja 2.0.7 z tego co widzę). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Marta N.
Witam,
zaktualizowałam dziś moduł Górne poziome menu i pojawił się błąd - Pozycja KATALOG PRODUKTÓW wyświetlała listę kategorii, teraz lista rozwija się ale jest pusta.
http://sieciowy.comel-it.com/
Usunęłam i jeszcze raz dodałam pozycję katalog produktów w module, wyłączyłam i włączyłam moduł, kliknęłam przy module "Wyczyść". Nic nie podziałało.
Co mogę jeszcze zrobić?
Dziękuję i pozdrawiam,
Marta
Edited by Marta N. (see edit history)Link to comment
7 answers to this question
Recommended Posts