Jump to content
  • 0

[ROZWIĄZANY] Górne poziome menu - po aktualizacji rozwijana lista jest pusta

Marta N.

Question

Witam,

zaktualizowałam dziś moduł Górne poziome menu i pojawił się błąd - Pozycja KATALOG PRODUKTÓW wyświetlała listę kategorii, teraz lista rozwija się ale jest pusta.

http://sieciowy.comel-it.com/

Usunęłam i jeszcze raz dodałam pozycję katalog produktów w module, wyłączyłam i włączyłam moduł, kliknęłam przy module "Wyczyść". Nic nie podziałało.

Co mogę jeszcze zrobić?

Dziękuję i pozdrawiam,

Marta

Edited by Marta N. (see edit history)

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Włączyłam wyświetlanie błędów, nic jednak nie widzę. Rozumiem, że raport o błędach powinien się pojawić na stronie głównej? Zostawiam na razie włączone wyświetlanie błędów.

Mogę jeszcze prosić o informację, jak przywraca się poprzednią wersję modułu? Nie znalazłam takiej instrukcji w Internecie a jeśli nie znajdzie się rozwiązanie problemu, to chciałabym wrócić do działającej wersji.

Dziękuję za odpowiedzi. 

• 0

W zasadzie aby przywrócić to wystarczy nadpisać pliki modułu plikami starszej wersji, więc musisz pobrać sobie starszą wersję modułu zalogować się na swój serwer ftp i zamienić pliki. Oczywiście lepiej jest odinstalować wcześniejszy moduł i go usunąć ale w takim wypadku stracisz cała konfigurację modułu.