corint1 Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 cum pot face sa pot primi email de la un client ( de exemplu : " Ce nu gasesc" ) fara sa se inregistreze si fara sa folosesc " Contact" , unde ii cere sa alega un subiect , de fapt o adresa de mail unde sa trimita intrebarea ... vreau ceva simplu ... sa primiesc un mesaj la o adresa predefinita ... merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 modulul folosit pentru contact are aceasta optiune... adaugi departamentul caruia clientul ii scrie si adresa de mail folosita. clientului nu ii se afiseaza aceasta adresa de mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 tocmai am facut eu asa ceva, dar nu arata prea bine codul, am modificat vreo doua module ca sa-l fac sa mearga nu trebuie sa ai cont, dar trebuie totusi sa pui o adresa de mail in cazul in care nu esti logat. campurile se pot scoate sau modifica usor daca vrei, vezi deasupra cosului, in dreapta: http://cumperipentruacasa.ro/motivul pentru care nu l-am pus pentru public e ca n-am fost in stare si nici n-am avut vreme sa aprofundez crearea unui bloc, asa ca am modificat modulul de Advertising pentru bloc si un alt modul pentru formular. Daca esti interesat ti le arhivez mai tarziu, trebuie sa plec chiar acum. poate vine cineva si-o sa ne zica cum sa comprimam codul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 este exact cea ce cautam ... daca vei sa mi-l " imprumuti " .... ))))...merci !!!!sidro , tocmai asta incerc sa evit "alegerea" , trimitrea vreau sa se faca catre o adresa presetata doar cu un text ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 ok, doar sa nu te sperii de ce-i acolo. unul din modulele pe care l-am modificat a fost productquestion, nu i-am mai schimbat numele pentru ca eu nu-l foloseam, deci daca tu folosesti modulul respectiv va trebui sa-i faci la asta niste modificari daca vrei sa mai functioneze si celalalt.va trebui sa instalezi din BO doar Block Ask.iti pun si css-ul de la buton in caz ca ai nevoie: /* Block ask */ #block_ask {padding-left:5px;width:192px} a.block_ask { background: url('../img/picture.jpg'); border:none; text-decoration: none!important; display: block; height:25px; margin-bottom:1em; } a.block_ask:hover { background-position: 0 25px; } Nu stiu de ce nu mai pot atasa fisiere.http://www.megaupload.com/?d=XSZ62TUQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 nici eu nu-l folosesc asa ca imi poti trimite,daca vrei , tot , intregul modul ... deja modificat ... merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 am o mica problema , site-ul meu este in 2 coloane ... tu l-ai pus modulul in stanga si in dreapta ... in stanga nu apare ... eu asi fi vrut sa fie in top ... ce zici se poate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 nu am pus bine acel hook pentru stanga, pentru ca nu ma prea interesa si n-am fost atent. le-am pus sa apara left, right si top. ca sa le stergi pe alea de care nu ai nevoie cred ca stii, intri la module, positions.acel top va trebui sa-l pozitionezi tu cum ai nevoie, in global css ai #block_ask.deocamdata n-am idee cum as putea formata diferit fiecare hook din css, asa ca orice modificare faci pe acel selector se va aplica si pe hook right, left. daca vrei sa lasi butonul si in partea dreapta sau stanga, o sa ma interesez. blockask.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 nu merge , nu apare nimic... ask mi-l leaga de top, left , right , footer ... "nu sterge" mi-l leaga de home si top ... daca sterg ask din right column dispare si "nu sterge"...indiferent unde il leg nu apare nimic ... am incercat si pe tema default si tot nu vrea ... sa fie de versiune ? folosesc 1.301...pana la urma am reusit sa imi dea un link "orb" ( adica nu are nici un fel de scris , doar daca trec mouse-ul peste el imi apare ) dar primesc alta eroare:Fatal error: Cannot redeclare class productquestion in C:\xampp\htdocs\trunk\modules\productquestion\productquestion.php on line 95acum ce mai este ? versiunea ?inca o intrebare , chiar daca il fac sa mearga , cui ii trimite mail-ul ? unde setez adresa de mail care va primi sesizarea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 posibil, pe 1.2.5 merge asa cum ziceam mai sus. daca acel link orb duce unde trebuie (vezi ca in blockask.tpl e link-ul catre "productquestion-form.php") atunci probabil nu ai butonul, de aia nu vezi nimic. butonul contine si textul, e facut in photoshop. eroarea aia probabil e de la 1.301, dar n-am idee ce anume o provoaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoRaK Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Cum se fac pagini cu "Despre magazin" "Cum cumpar?" "Livrarea produselor" pagini in care sunt explicate cateva chestii clientilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Cum se fac pagini cu "Despre magazin" "Cum cumpar?" "Livrarea produselor" pagini in care sunt explicate cateva chestii clientilor. Tools -> CMSsi pe urma le afisezi cu un modul gen "Footer links block" pe care ar trebui sa il ai deja in pagina de module, poate chiar instalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts