martsoni Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Witam, jak w temacie... W panelu administracyjnym po kliknięciu "KLIENCI" jest lista klientów... jest również podana wartość zamówienia przy nich. I wszystko jest spoko dopóki ktoś nie zrobi zakupu "PRZELEWEM" a nie "DOTPAY" Przy zakupie przez przelew zamiast prawidłowej kwoty jest wyświetlane "0zł" Jak zrobić żeby była wyświetlana poprawna kwota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Po zaksięgowaniu wpłaty zmień status na zapłącone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martsoni Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 (edited) Nie mam opcji "Zapłacone" Są za to "Płatność przyjęta" oraz "Płatność zaakceptowana" ustawiałem obie i żadna nic nie zmieniła. Edited July 13, 2015 by martsoni (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Może masz coś skopane w ustawieniach statusów, u mnie ustawienie "Płatność przyjęta" lub "Płatność zaakceptowana" powoduje, że zamówienie jest oznaczone jako poprawne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martsoni Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 U mnie wszystko jest poprawnie w widoku "Zamówienia"Dopiero w widoku "Klienci" kwoty nie wyświetlają się gdy zostało zapłacone przelewem a nie DotPay Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Pokaż jakie masz statusy dla takiego zamówienia i jakie masz ustawienia tych statusów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts