Mustafa BAKIR Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 SİTEYİ SADECE ÜRÜNLERİ TANITMAK İÇİN KULLANCAM AMA SEPE EKLE MODULUNU KALDIRIM GENE SEPETE EKLE DURUYOR BEN ÜYELİĞİ VE SEPETE EKLE OLAYINI KALDIRMAK İSTİYORUM KOMPLE SİTEDEN NASIL YAPABİLİRİMhttp://www.darmabilgisayar.com/prestashop/index.php BU SİTEDEKİ GİBİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepragon Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 anlatayım hemenproduct.tpl dosyasında 182. satırı sil bu satır quantity == 0} style="display:none;"{/if} id="add_to_cart" class="buttons_bottom_block"><input type="submit" name="Submit" value="{l s='Add to cart'}" class="exclusive" /></p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustafa BAKIR Posted August 15, 2008 Author Share Posted August 15, 2008 kardeş ürüne tıkladığımda ordakiler kalktı ama ana sayfadakiler hala duruyor onu nasıl yapcas acaba ? bidemsn adresni verebilirmisin birkaç küçük sorum daha olucakta istersen verem ekle ne olur kardeş[email protected]bekliyom ne olur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatih Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Evet Bende Sepeti Kaldırmak İstiyorum Daha Detaylı Bilgi verebilir misiniz Acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haXan Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 homefeatured.tpl dosyasından da o satırı bulup silerseniz anasayfadan da sepete ekle butonu kalkacaktır... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 lepragon ve haXan çok teşekkürler. Çözmesi zor ama faydası büyük oldu.Diğer arkadaşlara Ek bilgi: product.tpl dosyası; hangi temayı (themes) kullanıyorsanız o klasörün içindeki dosya editlenecek.homefeatured.tpl dosyası; Moduls klasöründe Homefetured Modülün içindeki dosya editlenecek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 arkadaşlar ben iki şey istiyeceğim ana sayfadaki arama kısmını nasıl en sağa koyabiliriz bide logoyu gif yapmak istiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 arkadaşlar ben iki şey istiyeceğim ana sayfadaki arama kısmını nasıl en sağa koyabiliriz bide logoyu gif yapmak istiyorum Logoyu "gif" yapmayı buradan öğrenebilirsinTemanızın css klasöründe bulunan "global.css" dosyasında gereklidüzenlemeleri yapmak suretiyle, arama kısmını sağ tarafa alabilirsiniz.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilca Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 bende bunu arıyordum tşkler Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilca Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 bende bunu arıyordum tşkler sepet tamamen kalkmıyor ürün kategorilerine tıkladığımda da kalkmasını istiyorum mumkunmu acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Merhaba,bunun için Sepet Uygulama eklentisini kullanabilirsiniz!Dosyaları zip paketinden çıkarın.themes/sizintema klasördeki içeriği >>> sizin temanın için atınSizinAdminKlasoru klasöründeki içeriği >>> sizin admin klasörünün içine atındiğer dosyaları olduğu gibi serverinize atınDaha sonra yönetimpanelinden ürün ekleme sayfasına girdiğinizde, üst bölümde Show Cart buttonu eklenmiş olmalı. Buraya tıkladığınızda, bu ürün için sepeti açabiilir veya kapabilirsiniz.Dil çevirilerinş Yönetim Paneli>>>Araçlar >>>Çevirilere gidip düzenleyebilirsinizKolay gelsin...NOT: Dosyaların üzerine yazılacaktır, her ihtimale karşı Veritaban ve Server yedeği alınız!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilca Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Merhaba,bunun için Sepet Uygulama eklentisini kullanabilirsiniz!Dosyaları zip paketinden çıkarın.themes/sizintema klasördeki içeriği >>> sizin temanın için atınSizinAdminKlasoru klasöründeki içeriği >>> sizin admin klasörünün içine atındiğer dosyaları olduğu gibi serverinize atınDaha sonra yönetimpanelinden ürün ekleme sayfasına girdiğinizde, üst bölümde Show Cart buttonu eklenmiş olmalı. Buraya tıkladığınızda, bu ürün için sepeti açabiilir veya kapabilirsiniz.Dil çevirilerinş Yönetim Paneli>>>Araçlar >>>Çevirilere gidip düzenleyebilirsinizKolay gelsin...NOT: Dosyaların üzerine yazılacaktır, her ihtimale karşı Veritaban ve Server yedeği alınız!!! Dua ederken Ayrıntıları unutmamak lazım!Önemli not!!!!:NOT: Dosyaların üzerine yazılacaktır, her ihtimale karşı Veritaban ve Server yedeği alınız!!Site tamamen yok oldu.Sanırım sorunu kökünden çözdük Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Pekde yok oldu sayılmaz :-)Prestashop resmi sürümünü indir ve daha önce atığın dosyaları resmi sürüm içindeki dosyalarda değiştir.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilca Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Pekde yok oldu sayılmaz :-)Prestashop resmi sürümünü indir ve daha önce atığın dosyaları resmi sürüm içindeki dosyalarda değiştir.Kolay gelsin... tşk (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 aynı işlemi bende yaptım ve hem site yokoldu hemde ürün ekleme bölümü gitti adminpanelde.. bunun bir açıklaması varmıdır.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 aynı işlemi bende yaptım ve hem site yokoldu hemde ürün ekleme bölümü gitti adminpanelde.. bunun bir açıklaması varmıdır.. Merhaba,hangi sürümü kullanıyorsunuz? Sürüm farkından olabilir. admin/tabs/AdminProducts.php dosyasını PM atın, size özel düzenleyip gönderebilirim.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafiker1 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 ya sepet uygulama eklentisini koydunda silindimi? yoksa benmi körüm bulamıyorum :S bir yardım edersen sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafiker1 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 neyse buldum ben katagorilerdeki sepete eklemeyi kaldırmak içine product_list deki {if ($product.allow_oosp OR $product.quantity > 0) && $product.customizable != 2} asd"button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$base_dir}cart.php?add&id;_product={$product.id_product|intval}&token;={$static_token}">{l s='Add to cart'} {else}{l s='Add to cart'} {/if}kodları silebilirsiniz. 20 - 24 satır arasıgöster butonunu kaldırmak içindea clas ="button" href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{l s='View'}">{l s='Vie}silin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts