Evelina1 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 (edited) Hezké odpoledne. Zkouším novinky v prestě 1.6.1, konkrétně modul Advanced EU Compliance a jeho jednokrokovou objednávku. Ve volbě platby nejsou vidět obrázky a sice proto, že je k nim blbě cesta respektive blbě lomítka viz obrázek. Je tam cesta moje_slozka/\modules\bankwire/bankwire.jpg, když přes firebug upravím na moje_slozka/modules/bankwire/bankwire.jpg, tak se obrázek ukáže. U COD není cesta k obrázku pro změnu vůbec žádná. Když advanced cart v modulu vypnu, tak v klasickém košíku na jedné stránce obrázky jsou. Ptám se tedy, kde, v jakém souboru může být chyba, jakým směrem se zaměřit? Nebo setkal jste se s tím už někdo a nějak to vyřešil? Obě platby bankovní převod i dobírka jsou defaultní z presty. edit: tak na francouzkém foru jsem se dočetla, že to dělá na localhostu a opravdu je to tak na živém serveru je to OK. Edited July 15, 2015 by Evelina1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts