AlwinKolano Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 (edited) Mam problem z blokiem produktów w promocji, nie widząc żadnych efektów nacisnąłem przycisk przy module "Wyczyść", i teraz mam problem ponieważ, wcześniej miałem/mam zdefiniowany widok w themes\moj_szablon\modules\blockspecials\blockspecials.tpl teraz ten plik wogóle nie jest brany pod uwagę. Proszę o pomoc co mogę zrobić aby mój szablon w dalszym ciągu korzystał z tego pliku. Edit: Już wiem dlaczego tak się stało, moduł zainstalował się od nowa, odpinając się przy okazji z hooka z którego korzysta mój szablon. Czyli problem rozwiązany. Edited July 12, 2015 by AlwinKolano (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 a odpowiadajac na pytanie zawarte z tytule. jak dziala 'wyczysc'? uninstall() > install() czyli tak jak piszesz, odinstalwoal i zainstalowal sie na nowo z defaultowymi ustawieniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts