suwa180 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Po zmienie szablonu i powrocie do klasyka prastyshop nie działa menu poziome, Koszyk, wyszukiwarka i logo sa nieklikalneJak to wszystko naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 W Zakładce moduły przy menu kliknij na wyczyść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Ten sklep to Twój czy jesteś tylko wdrożeniowcem, jeśli Twój to już w pierwszym klikniętym produkcie zauważyłem wpis niezgodny z obowiązującym prawem, narażasz się spore nieprzyjemności. Mam na myśli ten zapis: "Nie przyjmuję zwrotów, ze względu na wiarygodny opis wszystkich przedmiotów." Klient ma prawo dokonać zwrotu w okresie 14 dni od zakupu (otrzymania przesyłki) bez podania przyczyny, a w sytuacji gdy nie został o tym poinformowany w sposób przewidziany w ustawie ten termin wydłuża się do 1 roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwa180 Posted July 11, 2015 Author Share Posted July 11, 2015 Dzieki Zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwa180 Posted July 11, 2015 Author Share Posted July 11, 2015 Ten sklep to Twój czy jesteś tylko wdrożeniowcem, jeśli Twój to już w pierwszym klikniętym produkcie zauważyłem wpis niezgodny z obowiązującym prawem, narażasz się spore nieprzyjemności. Mam na myśli ten zapis: "Nie przyjmuję zwrotów, ze względu na wiarygodny opis wszystkich przedmiotów." Klient ma prawo dokonać zwrotu w okresie 14 dni od zakupu (otrzymania przesyłki) bez podania przyczyny, a w sytuacji gdy nie został o tym poinformowany w sposób przewidziany w ustawie ten termin wydłuża się do 1 roku. W którym miejscu znalazłeś ten zapis? bo ja go nie widze Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 W jakimś produkcie jest taki zapis na dole opisu, teraz już nie wiem w jakim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts