Jaskob Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Witam ponownie, Posiadam następujący drobny kosmetyczny problem. Aczkolwiek, wysyłając automatycznego maila do klienta, w nazwie odbiorcy dodaje się nazwa www szablonu autora. x2 Wygląda to brzydko i chciałbym zwyczajnie to skrócić, ale nie wiem gdzie. Proszę o pomoc. Screen w załączniku. W zakładce- "kontakty sklepu" jest tylko to co ja chciałem. "Telewizory LG Wrocław - taniej do 40%, kina domowe, Laptopy" Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 (edited) To adres twórcy szablonu czy firmy hostingowej? Sprawdź szablony maili, albo pokombinuj z ustawieniami wysyłania maili, a najlepiej zgłoś się do twórcy szablonu jesli to oni robili... e. to raczej nie szablony jednak tylko ustawienia serwera albo błąd w pliku językowym szablonu Edited July 9, 2015 by ListwySamochodowe.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskob Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Szablon kupiliśmy. Nie ma szans na kontakt. Szablon ogólny, dostępny dla każdego. Na pewno da się gdzieś edytować, zrobiona pewnie darmowa reklama po czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Ale szablon kupiłeś od ogicom? bo taka domena jest dopisywana na zrzucie (chyba, że nie o to chodzi). Możesz jeszcze sprawdzić plik lang.php w katalogu z mailami, ale obstawiam ustawienia wysyłania poczty albo serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Błąd jest tak prosty że aż trudny do znalezienia Usuń "," z "Telewizory LG Wrocław - taniej do 40%, kina domowe - Strona Głowna" to on powoduje że się tak dzieje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskob Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 (edited) Super. Zadziałało A żeby jeszcze się dokształcić a nie tylko czerpać gotowe. Dlaczego tak się działo? Edited July 14, 2015 by Jaskob (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Szczerze to nie chciało mi się w to wnikać, już miałem taki przypadek jak w sklepie nad którym czuwam pewna firma pozycjonerska z Wrocławia dorobiła właśnie taki przecinek, akurat klient zauważył to w czasie gdy dokonywałem edycji szablonów emaili i ile to ja sie ogłowiłem co popsułem, a tu się okazało że to jednak ktoś inny w tym samym czasie pracował nad sklepem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts