qubiik Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Zdravim, jak to máte s IE6? Mi v detailu produktu haze kosik jinam nez ma byt, atd atd...Netestovali jste nekdo toto nahodou? NOMOREIE6 MODULEVyzkousel bych to, ale nemam IE6 na zadnem PC a downgrade se mi nedari.. Pokud nekdo ma, ocenim recenzi ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 IE6 už nepodporuje ani microsoft, takže jestli má někdo ještě doma IE6, tak se mu tímto omlouvám, pokud má problémy se shopem... a vůbec bych to neřešil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Vim vim, ale spousta podnikovych informacnich systemu nebo domacnosti se starymi PC frci jen na nem..Tam se jedna v podstate jen o sichr tam mit ten modul.. Mozna se mi povede ten downgrade a dam vedet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Jinak to co tu postuješ není žádnej fix pro IE6, ale donucení zákazníka upgradovat na kompatibilní verzi prohlížeče.Název "NoMore" napovídá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Vsak ano, mozna jsem to spatne napsal.. Jedna se v podstate jen o upozorneni zakaznika na starou verzi a text s infem, ze mu shop nemusi frcet..[Ten text je tam treba dopsat ;-), haze se to do CMS, takze si to clovek muze upravit jak chce...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Tak to napiš do patičky, pro který prohlížeče to je kompatibilní, nevim proč se snažíš to dělat složitě Bez upozornění nebo s, beztak mu to nepůjde Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Ja jen pro info ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 BTW: Lidi co maj doma tyhle starý sračky, co na nich běží IE6, tak ti stejně nebudou dělat kdovíjaký nákupy a jestli vůbec, ty maj doma tuhle sračku jen proto, aby mohli zavolat známýmu na Skype, na nic víc se to nedá použít jo a ještě na přihlášení do mailu.A jestli chceš dělat nějaký "proinfo", tak bys tam za chvíli mohl dělat výpisy a statistiky, to je přeci blbost, stejně to nikoho nezajímá.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts