Diwad Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Witam. Na stronie http://homescreen.com.pl (mam nadzieję, że nie łamie regulaminu linkiem:)) chciałbym wprowadzić po lewej stronie menu kategorii według typu produktu, np.: etui, kable, ładowarki. Problem w tym, że kategorie główne chce wyświetlać w górnym menu według producentów. Jak się za to zabrać? Włączając w lewej kolumnie blok kategorii wyświetlają się wszystkie te z górnego menu + te które dodam, ale nie zostaną dodane do górnego menu. Nie chce dublować tych kategorii, jedynie zrobić menu po lewej stronie według rodzajów produktów. Z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Producenci to producenci, a kategorie to kategorie. Jeśli porobiłeś kategorie jako producentów to masz zgrzyt... Ewentualnie pokombinuj z hierarhią, bo można chyba w bloku kategorii ustawić na szytwno jaka ma być domyślna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diwad Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Nie producenci w sensie producentów przedmiotów w sklepie, ale producenci smartfonów na które akcesoria są przeznaczone. Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Przepraszam, mój błąd - przed chwilą sprawdziłem i nie można wybrać dowolnej kategorii jako głównej. Producenci widzę też są zajęci to może jeszcze spróbować wykorzystać dostawców (nie testowałem jak działają)? Chyba, że ktoś podpowie jakiś dodatkowy moduł do kategorii po lewej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diwad Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Myślę, myślę i chyba tylko dodatkowy moduł rozwiąże ten problem. Polećcie jakiś nieingerujący w wygląd strony, najlepiej taki wyglądający jak blok producentów:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts