Jonh Doe Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Mám problém s dlouhým popisem, při importu mi pokaždé hodí chybu. Lze někde v kódu změni počet znaků nebo musim ořezávat csvčko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Chybu ti hází, protože tam máš nedovolené znaky, ku příkladu enter, text musí bejt bez entrů, odstavců apod... čili jeden dlouhej text Avšak, někdo tu postoval nějakou úpravu pro to... ale nejsem si už jistej kde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Chybu ti hází, protože tam máš nedovolené znaky, ku příkladu enter, text musí bejt bez entrů, odstavců apod... čili jeden dlouhej text Avšak, někdo tu postoval nějakou úpravu pro to... ale nejsem si už jistej kde. Ne tohle je opravdu dlouhy text, pokud ho zkratim na urcity pocet znaku tak je to v pohode.. Laicky receno: Proste se mi nevejde do kolonky dlouhy popis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Tak to nezvětšíš.... páč i řádky v tabulce v DB jsou omezený.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Tak to nezvětšíš.... páč i řádky v tabulce v DB jsou omezený.... To jsem potřeboval vědět, takže oříznou popis, i když je divný že dodavatel to celý zobrazený má a posílá to v importu ale i tak děkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Dodavate to třeba nenačítá z DB, ale externího souboru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Dodavate to třeba nenačítá z DB, ale externího souboru... I to je možnost, jak jsem říkal, děkuju. Nemusím si s tim lámat hlavu a necham převaděč zkrátit text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Tak mmt, zrada, v AdminImport.php je: define('MAX_LINE_SIZE', 4096); zkus tam definovat krapet větší hodnotu a zkus import Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Tak mmt, zrada, v AdminImport.php je: define('MAX_LINE_SIZE', 4096); zkus tam definovat krapet větší hodnotu a zkus import Jj to bylo přesně ono, zvětšeno a bez problému. Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 No, provozní slepota, sem hledal nějaký nastavení ohledně description a nevšimnul jsem si, že to tam je takhle globálně Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Jinak... kdyby chtěl někdo změnit počet znaků v krátkým popisu, tak:Admin/Tabs/AdminProducts.php (kolem řádku 664) /* Check description short size without html */ foreach ($languages AS $language) if ($value = Tools::getValue('description_short_'.$language['id_lang'])) if (Tools::strlen(strip_tags($value)) > 400) $this->_errors[] = $this->l('the field').' '.call_user_func(array($className, 'displayFieldName'), 'description_short').' ('.$language['name'].') '.$this->l('is too long').' : 400 '.$this->l('chars max').' ('.$this->l('count now').' '.Tools::strlen(strip_tags($value)).')'; Classes/Product.php (kolem řádku 374) public function validateFieldsLang($die = true, $errorReturn = false) { foreach ($this->description_short as $k => $value) if (Tools::strlen(strip_tags($value)) > 400) { if ($die) die (Tools::displayError().' ('.get_class($this).'->description: length > 400 for language '.$k.')'); return $errorReturn ? get_class($this).'->'.Tools::displayError('description: length > 400 for language').' '.$k : false; } return parent::validateFieldsLang($die, $errorReturn); } V obou kódech nahraďte "400" jakýmkoliv číslem chcete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Jinak... kdyby chtěl někdo změnit počet znaků v krátkým popisu, tak:Admin/Tabs/AdminProducts.php (kolem řádku 664)/* Check description short size without html */ foreach ($languages AS $language) if ($value = Tools::getValue('description_short_'.$language['id_lang'])) if (Tools::strlen(strip_tags($value)) > 400) $this->_errors[] = $this->l('the field').' '.call_user_func(array($className, 'displayFieldName'), 'description_short').' ('.$language['name'].') '.$this->l('is too long').' : 400 '.$this->l('chars max').' ('.$this->l('count now').' '.Tools::strlen(strip_tags($value)).')'; Classes/Product.php (kolem řádku 374) public function validateFieldsLang($die = true, $errorReturn = false) { foreach ($this->description_short as $k => $value) if (Tools::strlen(strip_tags($value)) > 400) { if ($die) die (Tools::displayError().' ('.get_class($this).'->description: length > 400 for language '.$k.')'); return $errorReturn ? get_class($this).'->'.Tools::displayError('description: length > 400 for language').' '.$k : false; } return parent::validateFieldsLang($die, $errorReturn); } V obou kódech nahraďte "400" jakýmkoliv číslem chcete... nestaci, este niekde to musi byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 A kde se ti to nezměnilo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 A kde se ti to nezměnilo??? pri zapise do karty produktu, stale mi tam figuruje velkost 400, asi to bude este nejake nastavenie mozno v nejakom module ? uz neviem, Link to comment Share on other sites More sharing options...
strihac Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Nevíte někdo prosím jak prodloužím hodnotu znaků v dlouhé popisu? Když přidávám moc dlouhý popisek tak se mi to rozhodí a stejně se to ořízne a nezobrazí se vše. viz. http://doslo.cz/baliky/12-tnt-express-05-500kg.html díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
strihac Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 nikdo žádný nápad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mactoub Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Věděl by někdo kde najdu výše zmiňovaný soubor "AdminProducts.php" ve verzi 1.5.3.1? Na této adrese Admin/Tabs/AdminProducts.php, mám pouze ".htaccass" a "index.php" Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts