Talieos Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Witam, podczas dodawania nowej domeny skasował się sklep oraz poprzednia domena. Bardzo proszę o pilną i szybką pomoc, w jak sposób można to naprawić? Oczywiście nie mogę się zalogować, co nie daje mi możliwości na skorzystanie z supportu:/ Z góry dziękuję za wszelką pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Możesz to dokładniej opisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Talieos Posted July 5, 2015 Author Share Posted July 5, 2015 (edited) Chcałem na jednym koncie założyć drugi sklep. Po wypełnieniu Adres URL sklepuTo adres, dzięki któremu klienci mogą trafić do Twojego sklepu. Możesz dodać własną domenę w późniejszym terminie (np. www.kkoatajle-shop.com). .pswebshop.com Na terenie jakiego kraju się znajdujesz?Ta informacja pomoże nam dostosować ustawienia Twojego sklepu (waluta, podatki i lokalizacja). Powiedz nam więcej o sobieDzięki temu będziemy mogli lepiej dbać o Twoje zadowolenie. Stary sklep zniknął a pojawił się w jego miejsce nowy z następującą informacją koktajlewarzywnekoktajlewarzywne.pswebshop.com | While your shop is being finalized, why not having a look at our latest ecommerce tips? --Wybierz-- Jedynie wypróbowuję PrestaShop Rozpoczynam działalność internetową Posiadam sklep fizyczny i chciałbym rozpocząć sprzedaż internetową Posiadam sklep internetowy z wykorzystaniem innego oprogramowania Tworzę sklep dla klienta Edited July 5, 2015 by Talieos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Talieos
Witam,
podczas dodawania nowej domeny skasował się sklep oraz poprzednia domena. Bardzo proszę o pilną i szybką pomoc, w jak sposób można to naprawić?
Oczywiście nie mogę się zalogować, co nie daje mi możliwości na skorzystanie z supportu:/
Z góry dziękuję za wszelką pomoc
2 answers to this question
Recommended Posts