darek88 Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Czy istnieje możliwość modyfikacji zgodnie z własnymi potrzebami kategorii produktów dostępnych na stronie głównej, w tym także dodawania nowych grup do produktów nowych, objętych promocjami oraz popularnych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek88 Posted July 4, 2015 Author Share Posted July 4, 2015 Czy domyślna konfiguracja instalacji aplikacji Prestashop obejmuje utworzenie na stronie głównej kategorii "Polecane produkty", bo wydaję mi się, że na początku w moim sklepie była taka kategoria, ale jednocześnie nie pamiętam, żebym usuwał cokolwiek takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek88 Posted July 5, 2015 Author Share Posted July 5, 2015 W jaki sposób można tego dokonać? Czy istnieje możliwość wykonania tej operacji bez programistycznej ingerencji w zakresie kodu? Czy Twoja odpowiedź dotyczy pierwszego czy drugiego pytania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek88 Posted July 5, 2015 Author Share Posted July 5, 2015 Czy istnieje możliwość przywrócenia tej kategorii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Czy domyślna konfiguracja instalacji aplikacji Prestashop obejmuje utworzenie na stronie głównej kategorii "Polecane produkty"... Tak ...Czy istnieje możliwość wykonania tej operacji bez programistycznej ingerencji w zakresie kodu?... Tak Czy istnieje możliwość przywrócenia tej kategorii? Tak A tak na poważnie to czytam twoje wątki i z chęcią sie dowiem do jakiej szkoły chodzisz? Gimnazjum, szkoła średnia bo raczej nie studiujesz? Pytania które zadajesz wyglądają jakby były przepisane z jakiegoś zeszytu ćwiczeń który był napisany przez osobę "nie w temacie" i to nie że przez osobę z znajomością zagadnień ale przez kogoś kto w ogóle nie wiem co to są "internety". Sztywne pytania bez rozumnego podejścia do tematu. Dam radę pytaj po ludzku jak user usera wtedy dostaniesz ludzkie odpowiedzi, oczywiście pod warunkiem że włożysz w to wszystko odrobinę inteligencji i chęci w szukaniu rozwiązania samodzielnie problemu, np. ja piszę że problem leży w powiązaniach moduł - hook a ty wchodzisz w zakładkę moduły pozycję i szukasz rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek88 Posted July 5, 2015 Author Share Posted July 5, 2015 Dobrze, przepraszam za swoje zachowanie. Czy mógłbyś powiedzieć, w jaki sposób przywrócić tę kategorię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Mnie nie przepraszaj nie masz za co, i wciąż jestem ciekawy do jakiej to szkoły. oczywiście pod warunkiem że włożysz w to wszystko odrobinę inteligencji i chęci w szukaniu rozwiązania samodzielnie problemu, np. ja piszę że problem leży w powiązaniach moduł - hook a ty wchodzisz w zakładkę moduły pozycję i szukasz rozwiązania. Prawdopodobnie nie masz przypiętego tego modułu do hooków hometab i hometabcontent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek88 Posted July 5, 2015 Author Share Posted July 5, 2015 W jaki sposób można przypiąć te moduły? WZiE PG WE UG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Prawdopodobnie nie masz przypiętego tego modułu do hooków hometab i hometabcontent. Sądząc po innych tematach to jest to problem nazewniactwa a nie przypięcia (są popularne zamiast polecanych). Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Czyli jednak studia, a nie myślałeś zrobić np. jakiejś filologii i później podawać frytki w macu? Proszę sobie nie myśleć że to jakaś złośliwość z mojej strony jednak widzę zero zaangażowania z twojej strony i wydaje mi się ze liczysz na to by cię ktoś za rękę poprowadził. Tak jak napisałem powyżej odrobina inteligencji i własnego działania, wszystko co potrzebujesz masz w zakładce moduły > pozycje o czym już wspomniałem. Zapoznaj się z dokumentacją, tam znajdziesz wszystko co jest ci potrzebne, oraz czytaj nie tylko swoje wątki na forach z cudzych dowiesz się tego czego nie wiesz. http://doc.prestashop.com/display/PS16/Polska+dokumentacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts