staszek Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Mam ustawiona integrację przez Api ale widać nie obejmuje ustawien wyszukiwania Aby raportować wysniki wyszukiwania google każe podać: " W polu Parametr kategorii wpisz litery oznaczające wewnętrzną kategorię zapytań, np. „cat” lub „qc”. " Macie pomysł co jest tym parametrem w presie ? Testowałem "q" i "szukaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 easypresta_pl Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Cześć, prawdopodobnie chodzi o "search_query" , ale dodając ten parametr mi nie do końca wszystko śmiga i zastanawiam się nad tym czy nie podać całego wyrażenia u mnie jest to "szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=". Może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eryk172 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 On 2/14/2018 at 11:23 AM, JokerACM said: Cześć, prawdopodobnie chodzi o "search_query" , ale dodając ten parametr mi nie do końca wszystko śmiga i zastanawiam się nad tym czy nie podać całego wyrażenia u mnie jest to "szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=". Może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ? Cześć, rozwiązałeś problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hakeryk2 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Joker ma rację - w Administracja -> Ustawienia Widoku -> Śledzenie wyszukiwania w witrynie wystarczy włączyć i jako parametr podać "search_query" w Parametrze zapytania i analytics ładnie ściąga dane. Później można sobie sortować najpopularniejsze zapytania w Zachowanie -> Wyszukiwanie w witrynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
staszek
Mam ustawiona integrację przez Api ale widać nie obejmuje ustawien wyszukiwania
Aby raportować wysniki wyszukiwania google każe podać:
"
"
Macie pomysł co jest tym parametrem w presie ?
Testowałem
"q"
i
"szukaj"
3 answers to this question
Recommended Posts