Przy pierwszym razie instalację przeprowadziłem pod adresem sklep.domena.pl
zmieniłem adres sklepu na domena.pl/sklep i zaczęły się problemy z logowaniem na konto administratora
oraz niektóre moduły po naciśnięciu wyświetlają się jako biała strona.
Próbowałem przeinstalować ponownie z adresu domena.pl/sklep a nawet domena.pl.
Nic to nie daje tak jak by była jakaś pamięć gdzieś na serwerze i żaden inny adres nie działa.
Proszę o pomoc co z tym zrobić bo po instalacji ponownej na adresie domena.pl lub domena.pl/sklep
po wprowadzeniu danych do łączenia się DB i kliknięciu sprawdź połączenie strona się zawiesza, po przeładowaniu i naciśnięciu instaluj wyświetla się napis że nie można zapisać pliku settings.inc
Dodam że pod adresem domena.pl mam certyfikat ssl potrzebny do działania modułu płatności
Question
enolimit
Witam
Przy pierwszym razie instalację przeprowadziłem pod adresem sklep.domena.pl
zmieniłem adres sklepu na domena.pl/sklep i zaczęły się problemy z logowaniem na konto administratora
oraz niektóre moduły po naciśnięciu wyświetlają się jako biała strona.
Próbowałem przeinstalować ponownie z adresu domena.pl/sklep a nawet domena.pl.
Nic to nie daje tak jak by była jakaś pamięć gdzieś na serwerze i żaden inny adres nie działa.
Proszę o pomoc co z tym zrobić bo po instalacji ponownej na adresie domena.pl lub domena.pl/sklep
po wprowadzeniu danych do łączenia się DB i kliknięciu sprawdź połączenie strona się zawiesza, po przeładowaniu i naciśnięciu instaluj wyświetla się napis że nie można zapisać pliku settings.inc
Dodam że pod adresem domena.pl mam certyfikat ssl potrzebny do działania modułu płatności
Edited by enolimit (see edit history)Link to comment
12 answers to this question
Recommended Posts