djozsi Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Sziasztok. Teljesen új telepítés, alap modulok, felesleges modulok letiltva. Teljesen üres adatbázis. Felviszem a katagóriákat, majd egy új termék felvitelénél nem lehet menteni a terméket. Folyamatosan forog a mentés gomb. Próbáltam importált terméknél is, a módosítás után nem engedi menteni. Találkozott valaki ilyen hibával? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 A szerver konfigurációi elegendőek a PS-nek? Console-ban van bármilyen hiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djozsi Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Közben találtam egy topikot, ahol szintén ezt tárgyalják. Van egy alternatív megoldás, most próbálom, hogy működik-e. https://www.prestashop.com/forums/topic/393218-16011-problem-with-saving-products/?hl=%20dont%20%20save 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djozsi Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Bocsánat, de én szúrtam el és nagyon sajnálom a dolgot. Egyetlen egy dolgot megváltoztattam. A tinymce szerkesztőt átállítottam bővített kinézetre, ehhez megszerkesztettem a tinymce.inc.js fájlt, hogy ne szedje ki a formázások nagy részét a leírásokban. Úgy tűnik ez a termékfelvitelnél és módosításnál hibát okoz. Sajnos a kettő együtt nem megy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Örülök, ha sikerült Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts