monika.h Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Nechám-li si zaslat nové heslo, do e-mailu mi přijde odkaz - který, když ručně skopíruji a vložím do prohlížeče, tak funguje, po kliknutí bohužel nejde. Po najetí myší na odkaz se zobrazí {url}, když odkaz skopíruji přes myš, do paměti se uloží "%7Burl%7D". Potřebuji, aby odkaz fungoval po kliknutí. ....../password-recovery?token=d6d9bcdc4a22d7caa7a2d8cb166efbfc&id_customer=42" Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topas Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Dobrý den, podařilo se to nějak vyřešit, mám stejný problém. Moc díky za zprávu Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topas Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Můj pro blém je úplně stejný, jako u zakladatele příspěvku. Pokud zadám v šabloně proměnou {url} - vše je ok a likn takto dorazí. Nelze však na něj kliknout, protože se proměná {url} změní na %7Burl%7D v odkazu. Pokoušel jsem se o to jak v HTML verzi šablony, tak pře zdrojový kód, ale stejně se tvar proměnné změní. http://www.mamen.cz/heslo-obnova?token=f44fab93471cf274b40a805ff6bceb77&id_customer=202 Verze PS je 1.6.0.14 Díky za zprávu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topas Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Dobrý den, podařilo se to nějak vyřešit? Díky za zprávu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts