Çanakkale17 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 (edited) Sitemde türkçe ve ingilizce dilleri var açılışta türkçe geliyor ingilizceyi seçiyorum sayfa yenileniyor adres çubuğunda http://siteismi.com/index.php?id_lang=2 yazıyor ama site ingilizce olmuyor aynı şey para biriminde de oluyor ? ==>>> prestashopu komple kaldırıp tekrar kurdum ve bi sonuca vardım herşey gayet güzel çalışıyor ama benim sistemi kurduğum yer shop.isim.com alt domain atına seo&url den DÜKKAN URL AYARLA bu kusumda shop.isim.com burayı yazıyorum herşey düzgün birşekilde çalışıyor fakat dil ve para birimi değişmiyor ne yapmalıyım Edited June 30, 2015 by Çanakkale17 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 özelden gerekli bilgileri gönderebilirseniz inceleyelim...incelemeden sorunu tahmin etmek zor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Sitemde türkçe ve ingilizce dilleri var açılışta türkçe geliyor ingilizceyi seçiyorum sayfa yenileniyor adres çubuğunda http://siteismi.com/index.php?id_lang=2 yazıyor ama site ingilizce olmuyor aynı şey para biriminde de oluyor ? ==>>> prestashopu komple kaldırıp tekrar kurdum ve bi sonuca vardım herşey gayet güzel çalışıyor ama benim sistemi kurduğum yer shop.isim.com alt domain atına seo&url den DÜKKAN URL AYARLA bu kusumda shop.isim.com burayı yazıyorum herşey düzgün birşekilde çalışıyor fakat dil ve para birimi değişmiyor ne yapmalıyım Merhaba Sebep: domain adını değiştirdiğinizde çerezlerin etkili olduğu alanın dışına çıkmış oluyorsunuz. Çözüm: .htaccess dosyasını yeniden oluşturun düzelir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts