ispinoze Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Merhaba, Sitede tüm ürünlerdeki % 8 kdv uygulanıyor. İlk başlarda sorun yoktu. Ancak gün içinde bazen fiyatları incelediğimde kdv nin uygulanmadığını gördüm. Ürün sayfasından da tekrar hesaplatmaya çalıştım ama kdv seçmeme rağmen uygulamıyor. Genel olarak vergi uygulanması aktif. Önceleri geliştirme yaparken eski veritabanını falan yüklediğimi düşünüyordum. Bugün ikinci kez başıma geldi. Eğer çözüm bulamazsam direk kdv fiyatlarını yazacağım. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ispinoze Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Selam, Vergi kuralları sayfasında olan kayıdı silip tekrar vergiyi seçip tekrar oluşturmak gerekiyormuş. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ispinoze Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Selam, Yok yine aynı problem devam ediyor. Bu seferde sisteme üye olmayanlar yine kdvsiz fiyat görüyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 üye guruplarından tüm guruplara kdv dahil göster olarak ayarlayın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ispinoze Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Merhaba Şahin Bey, Dediniz gibi aslında şuanda aşağıda ekran görüntüsünü paylaşıyorum. link Aslında benim problemim buradaki vatandaşın problemiyle aynı https://www.prestashop.com/forums/topic/347671-taxes-not-calculatingtaxes-not-working/ Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ispinoze Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Selam, Şöyle bir çözüm buldum. Tüm vergi ve vergi kurallarını sildim tekrar yeniden oluşturdum. Ülkelere uyguladım. Sorun çözüldü gibi. Yalnız bu seferde vergilendirilmiş fiyat textbox ı kayboldu perakende satış fiyatının üzerine direk vergi kuralını uyguluyor. Çok problem değil aslında Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts