meek Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Po instalacji Prestashop 1.6.0.14 na serwerze home.pl (zamieniłem już FilesMatch na Files )nie działa kilka rzeczy: -nie pokazuje się submenu w menu głównym -filtry nie działają, dodatkowo brak suwaka ceny -nowości, popularne, promocje na stronie głównej nie wyświetlają się - po dodaniu do koszyka nie pojawia się popup z możliwością wyboru pomiędzy dalszymi zakupami a przejściem do koszyka - po dodaniu do koszyka, nie rozwija się podgląd koszyka po najechaniu na niego kursorem - dotyczy wszystkich stron poza główną jewels.eu.com Tą samą wersję prestashop zainstalowałem na serwerze linuxpl.com i wszystko działa poprawnie. Ktoś miał podobny problem lub wie gdzie szukać odpowiedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 meek Posted July 1, 2015 Author Share Posted July 1, 2015 Ustawienie przekierowania na podkatalog bez separacji serwisu rozwiązało problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 W konsoli widać ze masz złe ścieżki do plików css i js więc najpierw to popraw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 meek Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 W konsoli widać ze masz złe ścieżki do plików css i js więc najpierw to popraw. Te pliki znajdują się w lokalizacji widocznej w konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Skoro są to dlaczego jest tam 8 błędów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 meek Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Są dokładnie w tych miejscach i mają taką samą zawartość, jak na stronie postawionej z tej samej instalki, na innym serwerze. Nie mam pomysłu dlaczego pokazuje błędy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Skoro tak twierdzisz, ja widzę zupełnie co innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 meek Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 tak to wygląda w filezilli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Czyli jesteś właścicielem domeny "themes"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 meek Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Myślałem ze konsola pokazuje linki w taki skrótowy sposób. Możesz jeszcze podpowiedzieć gdzie zmienić te ścieżki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
meek
9 answers to this question
Recommended Posts