reansys Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Witam, mam sklep www.e-zakupy24h.pl . Posiadam wykupiony i zainstalowany moduł allegro. Do tej pory wszytsko należycie działało. Moduł prawidłowo generował i wystawiał aukcje na stronie allego za pośrednictwem sklepu. Niestety od niedawna coś przestało działać. Tzn modul allegro ma 5 pozycji: ALLEGRO: -> 1. Wystaw aukcję 2. Szablony 3. Konta 4. Ustawienia 5. Aktualizacja Po naciścięciu ALLEGO bądź Wystaw aukcję ( ten sam link ) strona nie wczytuje się. W pasku adresu wyświetlony jest cały adres a strona nie wyświetla się. Pozostałe linki działają. Wszystkie aukcje, które były wystawione wygasły i nie mogę wygenerować nowych. Tak samo nie mogę wystawić nowych produktów. Czy ktoś może wiedzieć co stoi na przeszkodzie? Strona normlanie działała. Nic nie zmieniałem. Dosatkowo ostatnio zrobiłem aktualizację do 1.6.0.14 z myślą, że to coś pomoże ale niestety. Autor modułu twierdzi, że są błedy na prescie a nie w module. Serwer jest również bez zmian. Czy jest osoba, która mogłaby mi pomóc? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Włącz tryb debugowania, może jakieś błędy się pokażą, dodatkowo sprawdź czy po aktualizacji nie odznaczyła się opcja nadpisywania plików być może moduł korzysta z override i tu jest problem. W zaawansowane > Wydajność > tryb debugowania > wyłącz wszystkie nadpisywania powinno być na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reansys Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Niestety, po wykonaniu Twoich porad dalej nie działa. Bardzo dziwne, że wcześniej działało i nagle przestało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Twoj przyczyna problemu: http://allegro.pl/webapi/news.php#news_100481 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reansys Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 Dziękuję kolego krzysiuus. Twoja porada rozwiązała problem. Dziękuję raz jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts