szabolcs77 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Sziasztok! Adott egy sablonhttp://addons.prestashop.com/en/children-babies-themes/5730-toys-store-prestashop-theme-prs030063.html prestashop 1.5.6.2 Alap esetben ez a kezdő oldalra sliderben tesz ki új és kiemlet termékeket. Viszont nekem arra lenne szükségem, hogy az új termékekből legyen csak kint 36db. Kikapcsoltam már a poziciókban azokat amik nekem nem kellenek, de ha beteszem a poziciókhoz az új termékek blokkot a homepage content alá akkor egy teljesen más kinézetet hoz fel. Hogy ne legyen túl bonyolítva, nekem az lenne a legegyszerűbb, ha a new-product séma jelenne meg kezdő oldalon. Ez hogy lehet beállítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Ha kikapcsolod a tmhomeslider modult? Nem segítség? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabolcs77 Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 On 6/28/2015 at 3:26 PM, pattila01 said: Ha kikapcsolod a tmhomeslider modult? Nem segítség? Ha kikapcsolom a modulokat, amik a főoldalon nincs szükségem, akkor üres a főoldal. nincs olyan beállítás, hogy a kezdő oldal mi legyen? vagy oldjam meg htaccess segítségével, hogy ha a főoldalon van, akkor dobja át magát az őj termékek oldalra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Nem nem, azt semmiképp se, hagyjuk a .htaccess-t. Nem kell minden modult kikapcsolni, csak azt az egyet amit említettem. Kipróbáltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabolcs77 Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 On 6/29/2015 at 7:35 AM, pattila01 said: Nem nem, azt semmiképp se, hagyjuk a .htaccess-t. Nem kell minden modult kikapcsolni, csak azt az egyet amit említettem. Kipróbáltad? üres oldalt nem úgy értem, hogy semmi nincs, hanem csak a tartalom terület üres. a sablon feltesz új termékek modult (meg még 3 másikat), de ez slider formában van, ami nekem nem jó. Ha nem a sablon féle új termékek modult teszem be, hanem a gyárit, akkor meg annak más a kinézete (természetesen) PM-ben átküldöm a belépéshez az adatokat, úgy könnyebb. Demo oldal, lehet garázdálkodni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts