Ralfo Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 (edited) Jak usunąć lewą kolumnę z Podsumowania Zamówienia tak jak na screenie. Zaznaczona w czerwoną ramkę. Ten temat był wcześniej poruszany, rozwiązaniem było- aby dodać linijkę do CSS. Jednak u mnie nie działa dodanie - #order-opc #leo-leftcol {display:none;} -do pliku global.css. Moja wersja prestashop 1.5.6.2. Ta kolumna pojawiła się po podłączeniu wtyczki transferuj.pl w miejscu podsumowania zamówienia. Edited June 26, 2015 by Ralfo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 To są moduły przypisane do prawej lub lewej kolumny, dodaj je do wyjątków dla tego modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 wyświetla Ci się tak dla każdej metody płatności czy tylko dla wybranych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ralfo Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 wyświetla Ci się tak dla każdej metody płatności czy tylko dla wybranych? Nie, mam płatności tylko dwie: przelew tradycyjny, i transferuj. Tylko przy transferuj pojawia się kolumna na podsumowaniu zamówienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ralfo Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 To są moduły przypisane do prawej lub lewej kolumny, dodaj je do wyjątków dla tego modułu. endrju - gdzie mogę dodać je do wyjątku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 W moduły > pozycja odszukaj Prawą bądź lewą kolumnę i przy modułach klikając na edycję możesz dodać wyjątek, ale w pierwszej kolejności wejdź w Preferencje > Szablony > zaawansowane ustawienia i zobacz może tam jest na liście moduł transferuj i ma włączona którąś kolumnę jeśli tak to ją wyłącz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ralfo Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 W moduły > pozycja odszukaj Prawą bądź lewą kolumnę i przy modułach klikając na edycję możesz dodać wyjątek, ale w pierwszej kolejności wejdź w Preferencje > Szablony > zaawansowane ustawienia i zobacz może tam jest na liście moduł transferuj i ma włączona którąś kolumnę jeśli tak to ją wyłącz. Preferencje > Szablony > zaawansowane ustawienia nie mam czegoś takiego jak zaawansowane ustawienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 No tak w 1.5 nie ma takiej opcji to jest dopiero od 1.6 wiec pozostaje ci dodanie wyjątków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ralfo Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 No tak w 1.5 nie ma takiej opcji to jest dopiero od 1.6 wiec pozostaje ci dodanie wyjątków. jak dodaję wyjątek w Moduły>Pozycje - to dodaję nazwę pliku: payment.php ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Tu musisz popróbować, może trzeba będzie dać module/transferuj/payment żeby zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ralfo Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 Tu musisz popróbować, może trzeba będzie dać module/transferuj/payment żeby zadziałało. UDAŁO SIĘ! nie trzeba pełnej ścieżki, nawet pełnej nazwy, wystarczy nazwa pliku bez rozszerzenia, u mnie: payment Dzięki za porady, ufff, udało się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ralfo
Jak usunąć lewą kolumnę z Podsumowania Zamówienia tak jak na screenie. Zaznaczona w czerwoną ramkę.
Ten temat był wcześniej poruszany, rozwiązaniem było- aby dodać linijkę do CSS. Jednak u mnie nie działa dodanie -
#order-opc #leo-leftcol {display:none;}
-do pliku global.css.
Moja wersja prestashop 1.5.6.2. Ta kolumna pojawiła się po podłączeniu wtyczki transferuj.pl w miejscu podsumowania zamówienia.
Edited by Ralfo (see edit history)
10 answers to this question
Recommended Posts