crtg08 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Merhabalar, Prestashop son versiyonu kurduktan sonra anasayfayı açmaya çalıştığımda beyaz bir ekran geldi. Biraz araştırdım ve hatayı bulmak için config dizininde defines.inc.php dosyasında; @ini_set('display_errors', 'on'); define('_PS_DEBUG_SQL_', true); değişiklii yaptım. Sonrasında tekrar anasayfayı ya da admin panelini açmaya çalıştığmda aşağıdaki hatayı aldım. Fatal error: Class 'Smarty_Internal_SmartyTemplateCompiler' not found in /public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 713 Bu noktada kalakaldım denilebilir. Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi Çalışmalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 incelemeden tahmin etmek zor..%99 hosting kaynaklı bir sorun...ama siz yinede kaynak dosyaları tekrar hosting te mevcut dosyaların üzerine yazdırın...sorun devam ederse özelden bilgileri gönderirseniz incelerim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts