shaft Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Dobrý den,hledal jsem tu na fóru a stále nenašel, nějaký modul nebo tak něco, kde by jsem mohl mít vzkazník přímo na tý stránce eshopu, že by se to zobrazovalo na stránce eshop po přispění dotazu. Jelikož, když bych to chtěl vložit vzkazník v "iframu" tak mi to nepovolu iframe a nejde mi tam třeba vložit diskuzní kniha z blueboardu. Tak prosím o radu, jak kdyžtak vložit v iframu diskuzní knihu třeba z blueboardu, nebo nějaký modul na tu diskuzní knihu. Předem děkuji za pomoc ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Ve freeblocku musí fungovat iframe, jelikož to tak mám řešený pro Facebook FanBox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Tak jsem to zkusil a jde to přes ten free block. Děkuju. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli se těhle blocků dá dát více ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Si ten modul zkopíruj... ovšem, musíš udělat menší úpravy v označení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Na to jsem taky myslel, že by jsem si ho na servr nakopíroval vícekrát, ale bojím se toho aby mi to nepřepsalo ten původní, jelikož nevím co všechno mám v označení přepsat. ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 tam kde je napsáno freeblock, napiš freeblock2, změna se týká jak obsahu souborů, tak jmen souborů aj jména složky, to zmákneš....nedá se na tom co zkurvit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts