Jump to content
  • 0

Zmiana struktury Meta Title

design4VIP

Question

pozmienialem cala klase Meta.php - strony seo, cms, glowna.... dziala pieknie - jak nalezy. zonk robi z kategoriami i produktami... no za cholere nie chce odczytac mi zmian. niby ida te title przez cache, tego mam calkowicie wylaczonego, czyscilem juz z reki przez panel, przez ftpa i za cholere nie chce mi ruszyc ;/

co najsmiejsze, function getCategoryMetas() ma return Cache::retrieve($cache_id); i ok, stad wiem, ze idzie przez cache, ale dump-ujac zmienna zwraca mi meta-title takie jak byc powinno: http://ilovesport.pl/478-girl-s-world a na pasku przegladarki dalej co innego, po staremu ;/

zna ktos na to jakies lekarstwo, mi juz rece opadaja ;/ ?

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

widze, ze niewielu z tego forum podjelo sie wyzwaniu ;) problem udalo sie rozwiazac na innym forum tematycznym presta dzieki userowi @efrenzy, ktory naprowadzil mnie na wrecz oczywista oczywistosc - modul blocklayered ;)

w blocklayered.php w sekcji od linii ~697 [dla BL v. 2.0.13] '// Generate meta title and meta description' jak mowi tytul jest ustalenie swoich meta przez modul. wystarczy w tej sekcji dla potrzebnych elementow zmienic wpisy wink.png

PS.

alez to bylo banalne biggrin.png az mi glupio biggrin.png az chcialo by stwierdzic, rodem z Prawa Murphiego, ze "jezeli modul BL moze miec na cos wplyw, na pewno na to wplyw ma" :D

Edited by design4VIP (see edit history)