vasileios fasolis Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 καλημέρα σε όλους!υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την διαχείριση της αποθηκης μου βαση του minimum stock? δηλαδη θελω να δηλωνω ποτε θα με ενημερωνει το συστημα αν η ποσοτητα ενος προιοντος πεσει κατω απο την ποσοτητα που θα δηλωσω εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosB Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Καλησπέρα Ελπίζω να κατάλαβα καλά Δοκίμασε το module mail alerts. Μεταξύ άλλων κάνει και αυτό που θέλεις και ορίζεις εσύ την ποσότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasileios fasolis Posted June 25, 2015 Author Share Posted June 25, 2015 καλησπέρα! η ποσότητα όμω ς που θέλω είναι διαφορετική ανά είδος...ενώ στο mail alerts είναι ότι ορίσεις για όλα. δεν εξυπηρετεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosB Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Το σκέφτηκα και αυτό αφού έστειλα το ποστ. Δεν το έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Με μία πρόχειρη σκέψη χρειάζεσαι νέο πεδίο στα προϊόντα για να ορίζεις την ελάχιστη ποσότητα alert σε καθε προϊόν ξεχωριστά με την καταχώρησή του και μετά είτε α) τροποποίηση στο mailalerts.php να τραβάει από εκεί την τιμή για ενημέρωση. ή β) Αυτόματη ρουτίνα, php με cron ίσως, για έλεγχο στις τιμές alert και email σε σένα. Θα περιμένω και τους συναδέλφους για κάποια έξυπνη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasileios fasolis Posted June 25, 2015 Author Share Posted June 25, 2015 θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ χρήσιμο..και δνε ξέρω αν υπάρχει κάποιο module αν κάποιος γνωρίζει κάτι, νομίζω ότι είναι πολυ σημαντικό για να κρατάς την αποθήκης σου πάντω σε σωστά επίπεδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosB Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 http://addons.prestashop.com/en/administration-tools-prestashop-modules/16909-stock-alerts.html http://addons.prestashop.com/en/bulk-update-prestashop-modules/3048-yourstock-by-gp-stock-manager-mail-alert.html Ίσως κάποιο από αυτά Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasileios fasolis Posted June 25, 2015 Author Share Posted June 25, 2015 φαίνονται καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts