Georgex1 Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Mám dotaz, nejde mi hýbat s moduly v rámci stránky, mohu např. posunout nahoru nebo dolů v rámci "hooku", ale nemohu ho posunout z prava do leva. Vím, že na to musí být nadefinovaná funkce, ale treba u bloku s vyhledáváním je hookRightColumn (left i top).A v BO moduly - Nastavení pozice modulů - mám rolovací menu šedé ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Jednoduše v BO-moduly-positions tam si dáš přidat nový a vybereš si modul, který chceš umístit/přemístit. Pak si vebereš kam ho chceš dát a uložíš...a ten co už tam je pověšený, dáš jen odstranit z daného závěsu aby tam nebyl 2x.To je vše. Držím palce :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgex1 Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 Nějak ně to nejde, jak chci, všechny bych chtěl přesunout z header do top. Ani se mi nediplikujou... zkontroloval jsem i jednotlivé fce u nodulů ... ( function hookTop($params)). Jde nějak vypnout hook header ... zkoušel jsem z databáze, ale tam to vypíná pouze pro menu... a prázdné nefunguje - není katalog a hook header je černý a prázdný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts