legend.61 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Merhabalar.Admin paneline giriş yapamıyorum,2-3 gündür giriş yapıp düzenlemeler yapıyordum bugün giriş yapamadım. şifre değiştirmedim kullanıcı adımı değiştirmedim ama giriş yapamıyorum. Şifre istediğimde gelmiyor:S tekrar istediğimde 360 dk bekle diyor. Kullandığım kullanıcı adları belli şifreler belli hepsini denedim ama giriş yapamıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legend.61 Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 Formu dolaşırken nweadmin.php dosyası buldum onunla giriş yapabildim sorun çözüldü Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 burda manuel ini anlatmıştım, işinize yarar belki..adım-1) /config klasörünün içindeki settings.inc.php dosyasının içindeki.define(’COOKIE_KEY‘, ‘f3OcsSQw1U2CxWFjWvx8aw5KjZCnZo6cbXOMormzaaAJfn0hK37W9osd’);satırdaki cookie yi kopyalıyorsun.adım-2) http://www.md5.fr sitasine gir ve ordaki forum alanına.f3OcsSQw1U2CxWFjWvx8aw5KjZCnZo6cbXOMormzaaAJfn0hK37W9osdyenişifreniburayayazyapıştır. yeni şifreni cookie nin sonuna boşluk bırakmadan yaz. ve convert md5 de.adım-3) cpanel veya plesk panelden. veritabanı tablarının olduğu alandan. ps_employe tablosunu bul ve içini açtığından göreceksinki, yönetici e-mail adresi ve şifresi burda . e-mail alanını direkt görürsin fakat şifre alanı md5 ile şifrelenmiştir. md5.fr sitesinde ürettiğin md5 i şifre alanına yapıştır. yeni şifren cookie nin sonuna yazdığın şifre olacaktır.kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 yapabildinmi kardeş? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts