Palyika Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Sziasztok, Érte megyek, de banki átutalásos megrendelés esetén, a rendelés visszaigazolásban megjelenik a szállítási cím is. Ez kiszállításnál renben is lenne. Hogyan tudom különbözővé tenni a kétféle megrendelés autómata üzenetét? köszi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Pontosan melyik is a sablon ami kimegy? Amiről szó van? Az order_conf.html?Illetve a verziószámod micsoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palyika Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 Igen, order_conf 1.6.0.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Tudtommal a rendszer ilyen szinten nem tesz különbséget. Szerintem érdemes lenne feltételhez kötni a controllerben a szállítási információk átadását. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palyika Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 Arra gondolsz, hogy ne küldjön rögtön rendelés visszaigazolást, csak manuálisan, mikor a salesman akarja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Nem. A levélsablonoknak van egy controllere, abban kicsit átírni a php azon részét, ahol átadja ezeket az információkat. Ha a payment banki átutalás, akkor ne adja át a szállítást a sablonnak, illetőleg a sablon ne jelenítse meg ezt a részt. Könnyen lehet, hogy van sokkal egyszerűbb módja is ennek, de most Nekem hirtelen ez jutott eszembe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palyika Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 Ennyire nem akarnék belenyúlni a lelki világába. Köszönöm a választ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Most próbáltam rákeresni angolul, de nem kaptam hasonló találatot, nem találtam olyan topicot ami ezzel foglalkozna. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs. Gondolkodom rajta, hátha eszembe jut valami más módszer, okosabb megoldás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Ha jól látom, akkor a /classes/PaymentModule.php -ban vannak ezek definiálva. Az átadandó adatok is, a levélsablon kiküldése is. Ha jól gondolom, akkor a 756. sorban kezdődő order_conf Mail::Send felel ezért a részért. Előtte be kellene iktatni egy feltételes utasítást, ami azt nézi, hogy mi a payment ID-je. Ha mondjuk 1 (ami legyen a banki) akkor nem a klasszikus Mail::Send-et küldi ki, hanem egy másikat, ami mindenben megegyezik az eredetivel azt leszámítva, hogy az order_conf értéke mondjuk order_conf2 lesz. A levélsablonok közt pedig létre kell hozni (klónozni kell az eredetit) egy order_conf2.html-t, amiből csak ki kell szedni a shipping részt. Ha az eszmefuttatásom helyes, akkor banki payment esetén az order_conf2. fog kimenni, ami nem tartalmazza a shipping-et. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts