WEBDVL Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Ahoj.Nainstaloval som si prestashop no nastal jeden problem...vyskusal som viac slovenskych jazykovych suborov no ani jeden mi neprelozil administraciu kompletne.... Konkretne ide o menu v administracii kde ostalo po anglicky... staci mi napisat kde sa to preklada a ja uz si to spravim... len potrebujem vediet kde to je nakolko vtomsto systeme niesom este skuseny Taktiez by ma zaujimalo, ci je mozne z administracie odstranit tu vec PrestaShop živý zdrojVopred dakujem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Ak si si stiahol zdrojove subory prekladu odo mna, tak v textovom subore je vysvetlene, ako na preklad adminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Nenasiel som to tam... Mozes to tu konkretizovat prosim?Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Aby som bol presny, su tam podklady na lokalizaciu adminu cez manazera databazy. Ale ak nerozumies aspon zakladom prac s mysql databazami, tak sa do toho radsej nepustaj, pretoze by si mohol v obchode narobit viac skod, ako uzitku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Uz som nato dosiel...stacilo napisat:Chod do administracie - Tools - Tabs a tam si prepis admin menu. Ziadny problemAj tak dakujem za ochotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts