Can Memiş Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 (edited) Merhaba üstadlarım siteme ürünleri eklemekteyim açmış oldugum alt kategorın ıcındekılerı urunlerı üst kategorıye tıklaıdıgımda da goruntulenmesını ıstıyorum. Bunu ben hiçbir müdahalede bulunmadan prestashop kendisi yapmış sanırım ama nasıl bılmıyorum bazı kategorılerde caslıyor bazılarında calısmıyor Resimde umarım herşey açıkca belli olmuştur. Edited June 19, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Bunu 2 yöntemle çözebilirsin.... 1 - ürün eklerken kategori seçiminde üst kategoriyi de seçmeniz... 2 - Katmanlı Navigasyon Blok modülü ile ürünleri index letmeniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted June 14, 2015 Author Share Posted June 14, 2015 (edited) Şahin Bey, öncelikle cevabınız için gerçekten çok teşekkür ederim. modul içerisinden kategorılerın yanına tik koyarak ıstedıgım kategorıyı alt kategorısı ıle bırlıkte goruntuluyorum . Edited June 14, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts