Can Memiş Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Arkadaşlar ürün ilk paylaş dediğimde ürünün resmi çıkmıyor ama aynı ürün 4-5 kere paylaş dersem o zaman çıkıyor müşteriler sürekli bunla uğraşmaz ve bilemez kaç kere paylaş demesi gerektiğini. bu sorunu nasıl çözebilirim ? İlk paylaş dediğimde : 3-4 kere deneyerek paylaş dediğimde : Edited June 10, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) kullandığınız modül ücretsiz modüldür...eski versiyon olabilir.... forumda aynı modülü aratarak modül sahibinin paylaşımına ulaşın...güncel versiyonu bulacak sınız...mühakkak sizin için googlede arayaayım http://www.prestaeticaret.com/google/?q=+%5BFREE+MODULE%5D+Facebook+Open+Graph+Tags Edited June 10, 2015 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Presta 1.6 sürümde yüklü olarak gelen ücretsi Sosyal Paylaşım modülünü kullanıyorum. Aynı durum bende de var. Ama benimki 2.ci paylaşımda resmi çıkartıyor. Ve sadecce Facebook paylaşımında sorun var. pinterest ve Google+ ta sıkıntı yok. Tavsiye ettiğiniz modülü yükledim ama bende modül görüntülenmiyor. yüklü olan sosyal paylaşım modülü kancalardan kurtardım, modülü sildim ama PS Facebook Open Graph modülünü bir türlü göstermeyi başaramadım. Sanırım modülün kodlarıyla oynamak gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted June 11, 2015 Author Share Posted June 11, 2015 (edited) Hocam şuanda bende yükledim ve PS Facebook Open Graph modülünü buldum sıkıntı görmüyorum fakat resim paylaşma sorunu hala devam etmekte. Edited June 11, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts