webkrom Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Ahoj lidičky, mám takový zvláštní problém. Do nedávna šel eshop docela dobře, ale poslední 4 týdny se mi nezobrazuje (u objednávky na 5 kroků) tlačítko DOKONČIT OBJEDNÁVKU. Někdo nějaký nápad? Přikládám prtscr....http://krmiva-kromeriz.cz/2.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Vzpomeňte si co jste pred 4 týdny aktualizoval...chová se to ve všech nejpoužívanějších prohlížečích stejně nebo jen v některém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webkrom Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 (edited) Chová se to stejně ve všech (Firefox, Chrome, Explorer) stejně. Nic se neaktualizovalo, teda žádný modul o kterém bych věděl. Takže jsem z toho nějak zmatený... ))Měl jsem zato, že v tomto posledním kroku se ještě potvrzuje volba dopravy (dobírka, hotovost). Takže jsem si říkal, jestli to nemůže být nějaký modul související s dopravou. Ale spíš mě zajímalo, jestli se to někomu už nestalo a neporadí.... ) Edited June 10, 2015 by webkrom (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Podobné věci se tu řešily opakovaně zkuste prohledat fórum. Vzhledem k tomu že se jedná o specifický problém závislý na několika faktorech(šablona, moduly externí, nastavení presty v případě použití integrovaných modulů a možnosti jejich samostatné automatické aktualizace, atd) tak vám s tím "na dálku" asi těžko někdo poradí. Edited June 10, 2015 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts